Metoden har utvecklas av aktiva konstnärer, mindfullness och yogalärare med flera års erfarenhet av undervisning och konstnärlig verksamhet. Presence by Art bidrar till ett friskare och gladare samhälle med kreativt skapande, yoga och mindfulness

Eva, Malin och Lisette

Eva Modin

Eva är teaterlärare, regissör, utbildad vid Scuola di Teatero di Bologna. Hon har lång erfarenhet av undervisning och har satt upp ett 30-tal teaterproduktioner. Eva har en bred kunskap inom kulturområdet, främst teater. Eva är utbildad rosenterapeut vid Axelssons. 

Malin Frisk

Malin är utbildad danslärare vid bl.a. Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Hon har under flera år arbetat med dansundervisning samt frilansat som koreograf och dansare med bl.a. Glada Hudik teatern. Malin är utbildad mindfulness-instruktör via Mindfulnescenter.

Lisette Boman

Lisette är regissör och konstnär. Lektor i visuellt berättande med lång erfarenhet av undervisning. Hon har skrivit och regisserat filmer och teater samt deltagit med egen konst i ett flertal konstutställningar. Lisette är certifierad yogalärare i tradition av TKV Krishnamacharya.

Presence by Art är ett komplement till traditionella friskvårdsaktiviteter och ett alternativ för de som lider av stress, psykisk ohälsa eller de som bara vill hitta tillbaka till sin kreativitet.

Målet med Presence by Art är att skapa hälsa och glädje för alla och bidra till att uppfylla de globala målen för hållbar utveckling.

Skapa hälsa och glädje med Presence by Art