Helgkurs - Samla kraft

21.05.2020


18-20 september 2020

Välkomna till spännande dagar med Yoga och Presence by Art. Vi samlar kraft efter en utmanande vår och arbetar med de hinder som står i vägen för oss på olika sätt. Med yogans hjälp hittar vi också sätt att ta oss förbi dem och att nå våra mål. 

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens råd och vidtar extra försiktighetsåtgärder med anledning av Covid-19. T.ex. finns ett begränsat antal platser och många avaktiviteterna sker utomhus.


Vad är det som stoppar Dig? 

Under några intressanta och spännande dagar kommer vi med hjälp av kreativitet, medveten närvaro och yoga att arbeta med de hinder som vi kan snubbla över på vår väg till hälsa och glädje. Vi gör övningar både inne och utomhus i naturskön miljö och njuter tillsammans av god mat och härlig samvaro.

Genom övningar i Presence by Art stärker vi förmågan att fokusera och
 
stimulerar din kreativitet - samtidigt som du har roligt och blir mer avslappnad. Under helgen varvas övningar utomhus med enkel yoga, medveten närvaro och andning.

Du behöver inte ha konstnärlig erfarenhet eller provat yoga tidigare för att delta.

 Varmt välkommen! 

Lisette, Eva & Malin


Anmälan och information

Plats

Kursen hålls på kursgården Shantiland i Fönebo vid vackra sjön Norrdellen, ca 4 mil från Hudiksvall. Här finns ett bra boende, fantastisk mat och en härlig yogasal. Det finns även möjlighet att bada vedeldad bastu och i en badtunna under bar himmel.

För mer info och frågor ring 070 - 845 00 33

Schema

Incheckning fredag 18 september från kl. 16.00. 
Kursstart kl 16.30. 
Avslutning söndag 20 september kl 14.00.

Pris

4 200:- inkl. mat, spa och boende i sovsal.
Dubbel- och enkelrum finns att få mot tillägg. 

Anmälningsavgift 700:- betalas i samband med bokning och återbetalas ej.

Jag anmäler mig

Fyll i dina uppgifter och ange kurs i meddelande-rutan.
Välkommen!